Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
www.avtogumi.com - Автомобилни гуми и джанти
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало По вода Откриха най-голямото яхтено изложение у нас...
Откриха най-голямото яхтено изложение у нас

От днес отвори врати за широката публика най-голямото яхтено изложение в България. Hypo Bulgaria Boat Show на пристанището във Варна е на площ от над 4 хил. кв. м. Представени са над 50 експоната на лодки, половината от които на вода.

“Тази година яхтеното изложение във Варна е по-голямо и по-хубаво от предишното, каза по време на откриването Ивайло Жеглов, управител на “Експо тийм” – един от организаторите на изложението. - За съжаление клиентите сега са по-малко, но се надяваме с това хубаво събитие да ги привлечем.”


Най-големият щанд на боутшоуто е на вносителя на марката Sunseeker, а тематиката е Агент 007 – Джеймс Бонд. Марката Sunseeker е направила ограничена серия Edition Quantum of Solace (името на последния филм от поредицата за Джеймс Бонд) от 10 бройки на модела Super Hawk 43, една от които е в България. Точно пред щанда пък е паркиран Lexus IS F, който ще бъде подарен на клиента, закупил топмодела в гамата на Sunseeker. Най-голямата ветроходна яхта, която може да се види на Hypo Bulgaria Boat Show, е Bavaria 50.


Тази година изложението вече има и международен характер благодарение на участието на румънската фирма Unicomp. Тя предлага на българския пазар яхтите Princess, Cruiser Yacht и Malibu. Организаторите на яхтеното изложение споделиха, че и гръцка фирма е проявила интерес към участието, но ще започне да представя продуктите си у нас от следващата година, така че през 2010 г. боутшоуто ще има още по-голямо международно присъствие.
От официалния лизингодател на изложението Hypo Leasing увериха, че на пазара на яхти няма срив и компанията няма иззети яхти поради невъзможност на клиентите да ги изплащат, както се спекулира в някои медии.


Изключително добра новина за българското яхт общество бе съобщена по време на изложението. Взето е решение от 2014 година варненското пристанище да стане изцяло яхтено, което ще го направи една от най-привлекателните дестинации на Черноморието.


Източник: Агенция Speed-Press
 

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин